Com puc participar-hi?

Tothom hi pot participar

Accions per a la ciutadania

La campanya s’adreça al conjunt de municipis de la Garrotxa. Hi ha diferents formes de participació:

  • La campanya d’aquest vol reflexionar sobre les formes de retallar les violències de gènere i d’enganxar-nos a les cures a través de la cultura. Pots participar en la programació cultural que ha escollit el teu municipi, així com del conjunt de la programació de la campanya.
  • A partir de les propostes culturals anirem generant altres continguts de sensibilització i difusió que es podran consultar en el perfil d’Instagram de la campanya i a l’apartat recursos d’aquest blog.

Municipis que participen en la campanya

Argelaguer, Beuda, Besalú, Castellfollit de la Roca, les Planes d’Hostoles, les Preses, Maià de Montcal, Mieres, Montagut i Oix, Olot, Riudaura, Sales de Llierca, Sant Aniol, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, Tortellà, la Vall de Bianya i la Vall d’en Bas.

Accions per al personal tècnic i polític

Formació sobre polítiques públiques de prevenció de les violències de gènere, adreçada a personal tècnic i polític del conjunt de municipis de la comarca.

Formació sobre polítiques culturals des d’una perspectiva de gènere adreada a personal tècnic de les diferents Administracions públiques de la comarca.

Participa en les xarxes socials

Segueix i participa #GarrotxaSenseViolències en les xarxes socials