Una castanyada i una tarda d’humor amb Març Llinàs

I a la tercera… Març ja començàva a pensar que li estàvem gastant una broma i que Maià de Montcal era un fake! I és que Covid i per pluja hem hagut d’anul·lar dues vegades l’espectacle de Març Llinàs. Però al final… aquí ens trobem celebrant una castanyada i una tarda d’humor amb Març Llinàs. Hem de reconèixer que al principi, quan des de l’Ajuntament ens vam dir que el monòleg es faria en el marc de la castanyada, ens vam espantar una mica, no volíem que la gent és pensés que era un espectacle familiar. Però hem de reconèixer que va ser una super bona idea! I qui ho havia de dir, que un monòleg trans i una festivitat tradicional podien enganxar tan i tan bé.

Entre castanyes, vam riure amb les vivències del Març, vam aprendre i ens vam sorprendre, de vegades per veure per primer cop tan de prop una persona trans, i de vegades pel seu accent mallorquí.

Moltes gràcies veïns i veïnes de Maià de Montcal i rodalies per l’hospitalitat, pels riures compartits i entendre que l’humor deixa de ser graciós si és masclista, LGTBIfòbic o racista.

Moltes gràcies Març i fins ben aviat, que aquesta és la segona i última actuació en el marc de la campanya, trobarem a faltar passejar-te per la Garrotxa.

  • Compartir les pròpies vivències des de la ironia i l’humor.
  • Riure com a forma de fer política i comunitat.

+ Març Llinàs

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar