Colorete colorado a Sant Jaume de Llierca

Personaje Personaje (1991) és de Quito, Ecuador, però actualment viu a Barcelona. De formació és psicòloga però performa la seva psicologia per afavorir trobades segures, divertides i amables amb altres persones.

La seva vida professional i personal van de la mà, fent del transformisme un estil de vida per qüestionar la normalitat, les seves normes i les seves exclusions. La seva experiència creua i qüestiona moltes fronteres. Fronteres del gènere, la sexualitat, la migració, la cultura o la creació arstística.

En el marc de la campanya ens presenta Colorete colorado, un contacontes travesti per qüestionar la normalitat.

Sinopsi:

Colorete Colorado és un contacontes travesti intergeneracional.

Està adreçat principalment a infants, però també convida a que famílies, amistats i altres figures de cura puguin participar de l’espai.

Explicar un conte suposa una oportunitat per reflexionar i experimentar sobre temes que afecten la nostra vida quotidiana com el masclisme la LGTBIfòbia i el racisme o qualsevol altre procés de normalització/exclusió. També és una oportunitat per celebrar-nos des de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, funcional i cultural.

El contacontes està pensat des d’una perspectiva horitzontal, feminista, queer i inclusiva. Es divideix en dues parts: una d’introducció on es presetna què i qui és Colorete Colorado, el contacontes travesti, s’explica les normes de cura per participar de l’espai i es llegeix el conte. La segona part és un espai per experimentar i jugar amb objectes, maquillatge i altres artefactes.

30.10.2021
Sant Jaume de Llierca

Hora: 11h
LLoc: Plaça major

VOLS SABER-NE MÉS?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s