A Sant Aniol, vam conèixer la veritat de les princeses

Arribem a Sant Esteve de Llémena i de seguida trobem un grup de nenes i nens al parc. Hem arribat al lloc correcte! Clara i Arnau de la Boia Teatre ja estan preparant l’escenografia, el so… i en un moment podem començar l’espectacle.

Els nens i les nenes del casal d’estiu i les seves monitores agafen seient i… Laura? Laura? Laura és una noia, més o menys de l’edat dels nens i nenes del casal. Amb ella i amb el seu pare, ens endinsem en un món de contes que ens expliquen diferents versions de personatges ja coneguts com la Ventafocs, Ariel i molts d’altres. A través de les històries d’aquests personatges coneixem la veritat de les princeses i sabeu què? Ens agrada molt més aquesta versió del conte, on les princeses corren, ballen i viuen aventures lliures d’estereotips masclistes i LGTBIfòbics.

I tant ens ha agradat aquesta nova versió, que després fem les nostres titelles per crear noves històries de princeses i no princeses i les seves aventures a una Garrotxa sense violències.

Moltes gràcies per la rebuda nens i nenes del casal i monitores! Moltes gràcies La Boia Teatre! Esperem que inventeu mil i una aventures amb personatges lliures, diversos i en un món just i igualitari! Moltes gràcies Ajuntament de Sant Aniol de Finestres per obrir la porta a “La veritat de les princeses” i a la campanya Retalla les violències, enganxa les cures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s