El fanzín de la campanya

Aquest fanzín vol ser un espai per celebrar l’experiència viscuda, compartir els aprenentatges i obrir nous debats i propostes de prevenció de les violències de gènere.

És la primera vegada que 13 municipis de la Garrotxa s’embarquen en l’aventura d’impulsar conjuntament una campanya de prevenció de les violències de gènere. Desenvolupar un projecte des d’una lògica comunitària i col·laborativa sempre té la seva complexitat, però articular-lo al voltant d’una temàtica tan sensible com les violències de gènere, i en un context social, sanitari, econòmic i polític marcat per la Covid-19, ha requerit grans dosis de responsabilitat, compromís i generositat.

Per això, aquest fanzín és un espai de celebració i d’agraïment envers les persones, entitats i institucions que, amb la seva participació, han fet possible la campanya.

Ens agradaria que aquest fanzín, producte d’un coneixement generat col·lectivament, posés en circulació nous debats, ens ajudés a repensar críticament les nostres relacions amb les violències masclistes i LGTBI-fòbiques i impulsés noves accions comunitàries per construir col·lectivament la Garrotxa que volem, una Garrotxa sense violències, amb persones lliures i diverses que es relacionen des de la igualtat, el plaer, el consentiment i el respecte a la diversitat.

El fanzín està dividit en quatre blocs:

  • Context: on expliquem la campanya.
  • Pràctiques: què hem fet, com i amb qui.
  • Propostes per cuidar-nos: quines violències volem retallar, quines cures volem enganxar
  • Valoracions i aprenentatges: parlen les persones participants

Pots descarregar el fanzín i consultar l’apartat de Recursos d’aquest blog per accedir a tot el material de la campanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s