El grup de joves de Bianya

El grup de joves de Bianya ha decidit participar i dinamitzar la campanya “Retalla les violències, enganxa les cures” al seu municipi.

Estem molt contentes de com s’han apropiat de la campanya. Amb les seves propostes no només donen sentit a la campanya, sinó que multipliquen i amplifiquen el seu objectiu de sensibilització i de prevenció de les violències masclistes i LGTBIQ-fòbiques.

Han decidit dinamitzar l’activitat Què li preguntaries al patriacart? Han fet un cartell i un vídeo explicatiu, unes bústies físiques i virtuals on rebre les preguntes al patriarcat, unes reunions per compartir i debatre, han implicat al jovent de Bianya i del Punt d’Informació Jove de la comarca i de L’Ideal d’Olot, a la gent no tant jove del seu municipi…

Si voleu saber com ho fan fet i com ens conviden a participar?

També podeu consultar el seu Instagram aquí per estar al dia de les seves propostes.

La Clara Sánchez, membre del grup de joves de Bianya, ens explica com han participat en la campanya al programa de ràdio Olot t’entén, que es fa ressò novament de la campanya. Gràcies Tina! Gràcies Clara!

Han rebut unes 40 preguntes, que podreu llegir aviat a la revista local de la Vall de Bianya, en aquest blog, a les xarxes del grup de joves de Bianya i a L’Ideal. Moltes gràcies grup de joves de Bianya i moltes gràcies a totes les persones que esteu participant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s