Sant Joan les Fonts, què li preguntaries al patriarcat?

El dia 10 de novembre, en el marc de la campanya “Retalla les violències, enganxa les cures”, vam recórrer els carrers de Sant Joan les Fonts, convidant la gent a compartir la seva opinió sobre les desigualtats i les violències de gènere. Vam conversar amb les persones que compraven i venien a mercat, les que prenien el sol a la plaça o al banc del bar, les que anaven a la farmàcia i altres comerços, a l’Ajuntament, a la fleca de La Canya i les que recollien els nens i les nenes a l’escola.

Preguntar és una forma de pensar i qüestionar el que donem per normal i natural. Preguntar és reflexionar sobre quin tipus de persones i de poble volem ser. Preguntar és participar. I Participar és una forma de prevenir les violències de gènere i de cuidar-nos. Per això, volem donar les gràcies a totes les persones que vau compartir les vostres opinions. Amb les vostres preguntes i reflexions, estem més a prop de retallar les violències i enganxar-nos a les cures, i d’avançar cap una Garrotxa sense violències.

VOLS CONÈIXER LES PREGUNTES DELS VEÏNS I LES VEÏNES DE SANT JOAN LES FONTS AL PATRIARCAT?

Pots llegir una petita crònica de l’activitat i les preguntes que es van formular a la revista local de Sant Joan les Fonts El Soroll (pàg 40-41) o descarregar l’article aquí.

VOLS ESCOLTAR LES OPINIONS DEL VEÏNAT?

ALTRES RECURSOS

Consulta l’apartat recursos d’aquest blog per tenir accedir a més continguts de la campanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s