Olot, què li preguntaries al patriarcat?

El dia 9 de novembre, en el marc de la campanya “Retalla les violències, enganxa les cures”, vam recórrer el mercat del dilluns, convidant la gent a compartir la seva opinió sobre les desigualtats i les violències masclistes i LGTBI-fòbiques.

Vam conversar entre fruites i verdures al Firal, i entre robes i complements al Firalet, recollint preguntes, comentaris, dubtes i propostes per erradicar les violències de gènere.

Preguntar és una forma de pensar i qüestionar el que donem per normal i natural. Preguntar és reflexionar sobre quin tipus de persones i de ciutat volem ser. Preguntar és participar. I Participar és una forma de prevenir les violències de gènere i de cuidar-nos. Per això, volem donar les gràcies a totes les persones que vau compartir les vostres opinions. Amb les vostres preguntes i reflexions, estem més a prop de retallar les violències i enganxar-nos a les cures, i d’avançar cap una Garrotxa sense violències.

Podreu llegir les preguntes a la revista La Comarca d’Olot i en aquest blog. També podeu consultar l’apartat recursos per accedir a més contingut de la campanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s