Taller de fanzine a Olot

F de fanzine i feminismes

El fanzine és una forma d’expressió entre l’art i l’activisme que s’ha utilitzat per molts col·lectius feministes i LGTBIQ+. A través de fotos, dibuixos, textos i de dinàmiques per la reflexió individual i col·lectiu crearem els nostres fanzines feministes. 

La creació del fanzine permet abordar temes com els estereotips, les desigualtats i les violències de gènere, l’ús del llenguatge i la comunicació inclusiva i no sexista, herstory, la diversitat afectivo, sexual, corporal i de gènere i propostes per dibuixar la igualtat de gènere a l’entorn local.

El resultat del taller formarà part del fanzine col·leciu  de la campanya “Retalla les violències, enganxa les cures” #GarrotxaSenseViolències.

Vols retallar les violències i enganxar les cures?

El taller estava previst per al 29 d’octubre però s’ajorna. Informarem de la nova data de convocatòria. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la comprensió.


Per participar cal fer inscripció prèvia a través del formulari https://forms.gle/ybSaRja14pfZ5UfA8 o per telèfon al 649856110 (telèfon del Servei d’informació i Atenció a les Dones).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s